Dialogues en humanité ?

Tijd voor ontmoeting en dialoog

11u - 12u Opening
Zaterdag om 12 u : Feestelijke inhuldiging van de 1e editie van In Dialoog met de Mensheid van Brussel en aanwezigheid van de initiatoren van In Dialoog met de Mensheid en van talrijke Belgische en internationale genodigden met de fanfare "Flanfare"
Zondag : 11u – 12u30 : Tijd voor ontmoeting
Tijd om kennis te maken met ervaringen van hier en elders, de Dialogues van de andere landen te ontmoeten, al die draden die samen het weefsel van een nieuwe wereld weven.

12u - 14u en 18 - 20u : Tijd om samen te eten
Plaatselijke keuken (plaatselijke producten, bioproducten, seizoensproducten) aan democratische prijzen, aangeboden door : Collectactif, WeExist, (aan te vullen)

14u - 16u : Tijd voor bewustmakingsworkshops
Alvorens in de agora’s te debatteren over de uitdagingen van de mensheid, is het goed lichaam, geest en emotie voor te bereiden om het wederzijdse begrip en de welwillendheid te vergemakkelijken.

16u – 18u : Tijd van de agora’s
Elke dag drie agora’s om samen onze eeuw te ondervragen en het debat te voeden vanuit onze eigen ervaringen, onze eigen leefwereld.

18u30 - 22u : Tijd om te feesten en samen te zijn
Concerten, theater, diverse en gevarieerde spektakels om de rijkdom van de kruising van culturen en kunst zichtbaar te maken, om iedereen uit te nodigen voor verwondering en ontdekking.